Despre noi

01

DESPRE NOI

"Imitating nature"

Ne-am Inceput activitatea la inceputul anilor 2000 si am perseverat odata cu trecerea timpului pentru a concura cu cei mai buni din domeniu . Am cercetat piata din vestul europei facand schimb de experienta cu reprezentanti de laboratoare din elvetia specializate pe lucrari protetice mobile si mobilizabile pe implante si mase ceramice .

Ne-am adaptat experienta pe care am acumulat-o din alte laboratoare la piata din romania creand produse de inalta calitate la preturi competitive

La dentin dorim sa schimbam ceea ce va astepati de la colaborarea dumneaveastra cu laboratorul si asta incepe cu o relatie solida si de durata. Fundatia noastra este bazata pe calitate valoare si grija exceptionala fata de client . aceste valori se vor regasi in tot ceea ce facem si aveti promisiunea noastra ca actiunile noastre au un efect mai puternic decat cuvintele . Ne-am construit o echipa incredibila la dentin , iar dedicatia lor se regaseste in lucrarile noastre in fiecare zi . Tehnicienii nostrii sunt mandrii de calitatea ridicata a muncii pe care o presteaza si de obicei raman alaturi de noi pentru multi ani. Pentru a asigura calitatea ridicata a produsului finit , fiecare technician trece prin procesul de training asigurat de laborator.

02

Viziunea noastra

"Imitating nature"

Viziunea nostra este de a deveni o solutie totala pentru pacientii si munca dumneavoastra. In 10 ani de existenta in comunitatea dentara , laboratorul dentin a invatat ca orice dentist are particularitatile sale iar cea mai buna modalitate de a invata preferintele lor este de a ii intalni in persoana si sa determinam ce servicii le poate oferi laboratorul nostru care sa coincida cu cerintele fiecaruia.